٥ Hovedsiden
٥ Update Logg
٥ Forum
٥ Artikler
٥ Downloads
٥ Wallpapers
٥ Hvem er vi?
٥ Kontakt Oss
٥ Om NorthClan

٥ HalfLife 2 DM
٥ Counterstrike
٥ World of Warcraft
٥ Raiders of the North
 

Raiders of the North og Sponsor godt på vei!

Ja nå har World of Warcraft begynt signinga for Second Phase, noe som betyr at retail nærmer seg med stormskritt. Siden vi gleder oss så ustyrlig her i NorthClan til det - og har heller store planer for guildet vårt, så blir det egne sider for Raiders of the North i meget nær fremtid. Her vil det være dagbok for våre opplevelser og slag i WoW, så vel som statestikk over raids og "treffininger" med andre Guilds.

I mellomtiden kan dere kose dere med vår helt nye kampsang, som ble produsert disse dager av Eirik "SkyMarshall" Hafskjold. Vi anbefaler en download - for den interesserer nok fler WoW-fans enn bare oss.

NorthClan Endelig Startet!

Ja, da er siden endelig oppe. Det har tatt sin tid for å si det sånn, men det har sine gode grunner. Hva er den gode grunnen? Jo den gode grunnen er intet mindre enn World of Warcraft Final Beta!

For de som ikke vet hva dette dreier seg om, så er det rett og slett en sak som startet på forumene til hardware.no og gamer.no. Det ble startet enn tråd som foreslo en HalfLife 2 Deathmatch klan, og responsen var altfor stor til at det kunne organiseres derfra. Så da begynte planleggingen av en egen side for oss gamere der inne. Vi ble ettervært over hundre stykker. Så nå har vi forflyttet oss hit, for å lettere kunne organsisere saker og ting - og for å ikke snakke om ha styr og kontroll på ting si. Ting avanserte litt fra HalfLife 2 Deathmatch, siden det også var interesse for andre spill. Så i første omgang har vi også implementert World of Warcraft og Counterstrike Source & 1.6. Forumet er også oppe. Så nå er det bare og -> registrere seg <-

Foreløpig er siden under konstruksjon, men vil fylles ut ettersom forumet livner til og folk i staben begynner og bidra med saker og ting. Det være artikler, reviews, forhåndstitting, klanmatch logger, wallpapers eller alt annet som er relatert til den sporten vi alle elsker og mestrer til minste detalj - ja, GAMING!

Planen forløpig er at alle de 3 seksjonene - eller 4 inkludert denne - skal inneholde oppdatert informasjon om alle nyheter og hendelser som vi finner relevant for de respektive spillene. Vi kommer til å lage vår egne artikler som vil omhandle f.eks hva vi mener om diverse ting relatert til spillene, strategi guider osv.

Vi setter stor pris på nye medlemmer, og ser gjerne at du registrerer deg i forumene om du, som oss, har en forkjærlighet for gaming og vil diskutere alt som har med det og gjøre med likesinnede. Det er også mulighet for å registrere sine egne underklaner, og spørre pent, så skal dere få deres egen lille krok i forumet for dere selv. Vi kan også vær villige til å hoste mindre hjemmesider for klaner som mangler talent innen webdesign, eller webplass om det er det dere mangler. Vi er gamere, og er da for gamere ...

Servere ventes om ikke lenge. Det er ventet og sette opp servere i HalfLife 2 Deathmatch og Counterstriker. Hvordan dette vil skje er forløpig ikke klargjort, da vi helst ser at vi skaffer oss sponsorer ettervært. Men før det skjer må siden sakte men sikkert bygge seg opp fra startfasen vi er i nå. Så foreløpig gaming vil fåregå slik, at vi spiller avtalte små matcher på en 10mb server vi har tilgang til her i administrasjonen. Fri tilgang er på nåværende tidspunkt ikke mulig, siden linkjen er privat.

Da håper vi her i NorthClan at interessen for et lite gaming-community er interessant, og at så mange som mulig registrerer seg i forumet og blir aktive her i vår lille verden. I tillegg til dette har vi en bra besøkt IRC kanal på irc.quakenet.org som heter #northclan. Vil du ha tilgang til oss fort, så joiner du der. Alle velkommen.

Mvh. SkyMarshall, Ho-Man, Saddlefall, R-Win, Lemen og geLeb0b

Sidene Tar Form!

Ja, nå har det blitt en drøy uke siden vi startet opp, i mellomtiden har sidene begynt å fylle seg ut - forumet florerer og vi begynner og komme oss opp på det nivået vi opprinngelig hadde planlagt. Vi har etablert oss når det gjelder administrasjonen, og får jevnlige artikler og nyheter fremover - noe som bidrar mye. Dessuten har vi eksklusive maps på vei, eksklusiv musikk mekket av noen dedikerte gamere her inne og wallpapers og det som værre er. Det hele begynner i det hele tatt å bli moro - og vi ser frem mot den kommende tiden. Et lite koselig community for oss gamere begynner å ta form iallefall. 64 medlemmer i forumet og opp mot 500 innlegg på en uke er ikke dårlig for en i utgangspunktet helt anonym side. Det lover i det hele tatt bra. Dessuten er vi endelig registrert i google, og etter noen krangler med andre sider med tilsvarende navn, så har vi hatt 3500 unike IP hits. Ikke dårlig.

Det er mye nytt siden vi startet, det er World of Warcraft seksjonen som blomstrer mest, og det antagelig med god grunn. For World of Warcraft er det beste spillet på minst 10år, og det sier litt når det kommer fra en som har brukt 50% av livet sitt på å spille det som er av spill siden Commodore 64. Det er ingenting som slår følelsen, teamplayet, grafikken eller stemningen i det spillet. Og det tviler jeg på blir toppet på mange år. Så får dere som ikke har fått øynene opp enda, så er det et godt råd - dere vet rett og slett ikke hva dere går glipp av før dere virkelig involverer dere i dette spillet. Så derfor er det nå en rekke nye artikle dere kan kose dere med. Bl.a en inngånde forklaring på det kommende Battlegrounds systemet osv.

I tillegg har vi fått inn noen nye wallpapers for NorthClan, musikk i downloads seksjonen pluss hele rekka med offisielle wallpapers fra Blizzard. Sidene er enda under utvikling og er absolutt ikke ferdig. Men ting tar tid når all tid vi har går bort på og øke i level og oppdage mest mulig på slettene i The Barrens. Men vi lover på tro og ære det skal oppdateres og fylles ut jevnlig. Fremtidige nærme planer innefatter også egne servere i Counterstrike og Halflife 2 Deathmatch, og faste matcher og faste klaner vil utnevnes. NorthClans offisielle World of Warcraft Guild; Raiders of the North ligger for øyeblikket i hardtrening med Final Beta, og vil ha sine egne detaljerte sider med oppdaterte battleloggs osv når retail kommer. For øyeblikket ligger alt i rekruttering og øvelse og perfeksjonering av samkjørt slagstrategier blant ledelsen. Noen som føler at de har det som trengs for å joine Raiders? Join forumet, regg deg og meld deg på. Vi er 6 - skal bli 10. Og i tillegg til å bli 10 stykker, så skal vi bli de aller beste på serveren vi er på.

Så ting skjer ... heng med ... og registrer dere i forumet. Vi trenger dere! :)

Sponsorjakten er i gang!

Ja, nå som vi alle føler vi har fått etablert oss litt og kommet skikkelig i gang med prosjektet vårt - så begynner vi å klø etter spilling under litt mer kontrollerte omstendigheter enn å krapre en tom server eller spille på en av våre egne, veldig lite heftige, linjer. Så derfor er jakten på sponsorer til gameservere nå offisielt i gang. Søknader vil nå bli sendt til samtlige norske leverandører av denne form for tjenester, og vi håper på positivt svar fra om ikke alle, så iallefall noen av dem. Vi søker etter egne NorthClan-servere i henholdsvis "Halflife 2 Deathmatch", "Counterstrike 1.6" og/eller "Counterstrike: Source" foreløpig. Økonomien til oss i administrasjonen strekker ikke til å ordne dette på egenhånd foreløpig - så vi er avhengig av fullstendig eller delvis støtte på dette området for å få til det. Noe vi alle her i NorthClan håper på.

Vi er villige til å gå rimelig langt for å tilfredstille krav til eventuelle sponsorer, om det er reklame på forsidene/forum eller hva det måtte være. Hva enn kravene deres måtte være, så er vi innstilt på å innfri dem til punkt og prikke bare vi får det vi søker - servere. B-One har allerede motatt søknad om sponsong av ytterligere webserver plass - så svar derfra ventes om ikke lenge.

Er DU interessert i og sponse oss? Ta kontakt på denne mail-adressen!

Mvh. administrasjonen.

I tillegg til at dette fortsetter forumet å vokse, stemningen er på topp - og vi forventer positivt svar fra eventuell sponsor på servere innen Counterstrike:Source og HalfLife 2 Deathmatch 28.februar. Så dette lover bra for alle oss. Sidene vil i løpet av de nærmeste dagene få en seriøs ansiktsløftning, ikke bare med de nye sidene til Raiders, men også en solid utfylt downloads seksjon og et nytt system på oppdatering av nyheter.

Vi håper enda fler vil joine vårt lille community her i NorthClan, så vi kan utvide oss enda mer og få fler likesinnede som oss til det vi elsker mest - nemlig game. Har du noen innspill, lyst til å joine, har du noe og bidra med som ville hjulpet oss eller bare vil prate - join forumet NÅ og få kontakt innen få minutter. En annen idè ville f.eks være å joine #northclan.com på irc.quakenet.org, der er vi alle sammen 24/7.

Men igjen, det er World of Warcarft sonm lokker nå, og tanken på å signe oss alle up i Raiders of the North Guild, få på oss vår egen lille unike "tabard" - så blir det bare å gå fullstendig amok i Azeroth. Må igjen lovprise Blizzard for sin evne til å videreformidle ideèr til virkelighet, og glede spillsamfunnet sitt så til de grader. Eneste håpet nå er at et litt intelligent system for den almenne mann vil bli funnet opp når det gjelder betaling av månedlige avgifter - ikke alle som har tilgang til kredittkort, heller ikke alle som VIL bruke kredittkort. Så håper er at noen andre systemer enn akkurat det blir tilgjengelige for oss i det kalde nord. Det beste ville vært om man kunne kjøpe gamecards på Spiderman/Elkjøp etc, med 1 eller flere måneders "keys" så man rett og slett da kunne betale kontant over kasse. Men dette finner vi ut tidsnok. Man har uansett en måned "gratis" når retail slippes. Så vi gleder oss, og det regner vi naturligvis med alle andre gjør også.

Når det gjelder sangen over her, så er den fritt for alle og hoste på sidene sine om den er interessant. Eneste som da forlanges er credz osv - utover det finnes det ingen regler. Man deler med likesinnede.

Mvh. SkyMarshall og NorthClan administrasjonen, 28.januar 2005

Vår egen "Scrawneh" vinner VG's WoW-konkurannse i FanArt!

Vi kan jo først nevne, at vårt eminente medlem Jon Fredrik "Scrawneh" Simonsen vant VGs konkuranse for FanArt til World of Warcraft. Bildet han vant, han selv har tegnet og fargelagt for hånd, kan du se rett under her. For dette fikk Scrawneh "World of Warcraft Collectors Edition" og var fornøyd med det, vi er iallefall fornøyd med å ha enda en talentfull sjel ombord på teamet vårt. Som Scrawneh selv sa for et par dager siden: "Hvis jeg ikke vinner denne konkurannsen, så blir det ikke WoW på meg, da konsentrerer jeg meg om skole isteden!" Så vi takker alle VG for å la han vinne dette, selvom det kanskje ikke er så lurt for hans videre utdanning;) Dere kan forresten lese VGs egen artikkel og annonsering av vinnere på DENNE linken!

Raiders of the North - 60 medlemmer og godt igang!

Ja, etter utgivelsen av den nå rimelig kjente guildsangen, av SkyMarshall Arts, så formerlig eksploderte interessen for vårt World of Warcraft guild "Raiders of the North". Vi har nå ekspandert fra det opprinnelige tallet på 10 medlemmer, til godt over 70. Sidene er ferdig, spillet er ute - rekkene er ordnet - og vi er så smått igang med den lange reisen vi alle gjerne skal utpå de neste månedene. Vi har blitt en aldri så liten koselig gjeng, bestående av rundt 60 soldater og 10 offiserer. Motivasjonen er rimelig høy, og planen med samarbeid, felles økonomi, hjelping opp i level, støtte i professions osv. er pent lagt inn i slagplanen. Det skal bli moro, og om dere har lyst til å møte oss - så joiner dere "Daggerspire (pvp)" servern eller melder dere på i søknadstråden i forumet.

mvh. Raiders of the North @ NorthClan

Hjemmeprodusert Musikk Klar til Nedlasting

Det har seg sånn at enkelte medlemmer her i NorthClan har flere talenter enn å fyre løs på intetanende stakkarer i HalfLife 2 Deathmatch og sitte på tronen av det mest suksessrike guild på Daggerspine i World of Warcraft - her lages det faktisk musikk i tillegg. Før du nesten detter av kontorstolen og setter pizza, askebeger og ei halvannenliters flaske med Pepsi Max i halsen skal det nevnes at dette ikker er på proffesjonelt nivå - men forann ymse maskiner rundt om i det ganske land hvor programmer som FLStudio, Cubase, Adobe Audition og god gammeldags gitar brukes for å tone frem de "vakreste" melodier. Det er to av oss, nemlig Eirik "SkyMarshall" Hafskjold og Roar "R-Win" Winnem som står for disse makkve ... eh, praktverkene av noen mesterstykker. Variasjonen er stor her, og det er kvaliteten også :)

SkyMarshall Arts er one-man-army "bandet" til SkyMarshall, og konsentrer seg mest om seriøs dance/trance/techno, gjerne remixer av filmmusikk, kjente gamle melodier eller ting som vi nørder husker fra gode gamledager på Amiga, Nintendo og Commodore. Ingenting er vel bedre enn å høre en gammel klassiker piffet opp til dagens standard er det vel? Nei ikke sant. I tillegg til det lages det tull og røresanger som ikke har noen hensikt what so ever, men likevel er det brukt tid på å lage. Sikkert noe for deg.

Dark & R-Win er et samarbeidsprosjekt mellom unge hr. Hafskjold og Winnem som enkelt og greit har blitt født over årene som har gått under utallige seige fyllekuler i diverse hjem. R-Win har talent på gitar og er fin i stemmen når den virker, SkyMarshall har i tillegg til det fantasi nok til å komme opp med de tåpeligste tekstene du bare kan fantasere om i dine værste mareritt. Så hører du noe sært du reagerer på, så kan du egentlig skrive opp eller notere bak øret eller risse inn i kjevebeinet at det er han som har kokt det opp.

Så da gjenstår det bare en ting for deg å gjøre, og det er å gi disse undrene av noen talenter få en sjanse og okkupere download-raten din et minutt eller to. Bare for å nevne det igjen: "SkyMarshall Arts" står for de mer forseggjorte produksjonene, mens "Dark & R-Win" som regel er live på fest - med promille - veldig seint!

 

Take me to the download-section, please! (ja greit det, men da må du selv trykke på linken)

mvh. Eirik Hafskjold og Roar Winnem, 1.mars 2005